Beranda » kacamata » Wow Tampil Modern Dengan Kacamata Vintage

Wow Tampil Modern Dengan Kacamata Vintage

Dilihat 1.236x | Tags kacamata,

Wow Tampil Modern Dengan Kacamata Vintage Juli 2020

Vintage atau gaya retro, mana satu yang kau Pilih? Kedua-duanya sama-sama dicirikan oleh fesyen lama kacamata bulat vintage. Walau bagaimanapun, sepanjang tempoh pertumbuhan kedua-duanya kekal popular dalam dunia fesyen semalam.

Vintage dan cukup dikenali oleh pertubuhan itu semasa retro. Tapi Main orang, ia adalah sukar untuk membezakan dua serupa-gaya `Ngeri`.
Walau bagaimanapun, apabila diperhatikan dalam butiran adalah tiada perbezaan fundamental di antara dua jenis trend fesyen. Fesyen vintaj yang diselaraskan di dalam 20-an untuk 60s, manakala gaya retro adapt dalam 70 `s, 90` s.

Berikutan gaya fesyen perbezaan kedua-dua fesyen trend tempo terlebih dahulu.

Gaya vintage
Fesyen gaya berpuluh-puluh 60s sehingga era adalah dekat dengan trend fesyen yang lebih feminin. Penggunaan warna adalah lebih lembut.
Di samping itu, Reka bentuk yang digunakan dalam gaya tempo pertama tidak dapat dipisahkan daripada florals, Polka dan garisan biasa. Bukan itu sahaja, kolar bulat dengan Kumpulan termasuk hallmark gaya rentak 60-an pakaian.
Jenis A-Line skirt atau flared skirt di bawah lutut filem pendek di atas pinggang adalah contoh-contoh pakaian vintaj yang agak popular. Seperti melaraskan vintage gaya jalan yang dipasang di bawah skirt lutut, kemeja-t dan anda boleh memilih untuk menjadi seorang cardigans fesyen harian.

gaya retro
Trend fesyen 70 tahun ke era tahun 90-an adalah lebih kagum glamor dan berani untuk menunjukkan warna dan mod. Kehadirannya adalah agak mempengaruhi dunia selebriti, seperti Elvis Presley dan Michael Jackson.
Sekarang, gaya retro adalah agak popular tertakluk apabila anugerah berprestij, seperti Oscar, pelakon Hollywood.
Model fesyen retro Laraskan warna-warna cerah. Penggunaan motif-motif simetri dan dominan berkilau yang indah.

Di samping itu, gaya fesyen disko adalah lebih dominan, seperti bell-bottoms Seluar, Seluar pendek, jaket, jaket kulit ke atas pakaian yang diperbuat daripada manik atau berpakaian dengan kulit yang cerah.

Pakaian harian anda boleh memohon untuk menyertai bertentangan dengan topi, but dan goggles. Di samping itu, sweater cahaya berwarna boleh menambah retro kesan lebih likat. Gingham baju flanel bercorak atau mana-mana kotak boleh menjadi pilihan yang menarik.

Bukan itu sahaja, memakai pakaian cahaya berwarna seperti yellow terhadap black leather jaket juga boleh menjadi pilihan. Tapi, jangan lupa aksesori seperti kipas yang memakai Bandanas dengan warna pakaian dalam yang sama.


Keywords : Wow Tampil Modern Dengan Kacamata Vintage,