Beranda » Motor » Review Yamaha Motor Eropa R1-Powered MT-10

Review Yamaha Motor Eropa R1-Powered MT-10

Dilihat 728x | Tags Motor,

Review Yamaha Motor Eropa R1-Powered MT-10 Juli 2018

Setelah sudah mencipta beberapa model yang paling inovatif dan berjaya di pasaran Eropah, Yamaha telah membangunkan semua-baru motosikal satu liter yang mempunyai potensi untuk mencabar semua pendatang di dalam kelas basikal kasar. Baru MT-10 radikal bersedia untuk melebihi jangkaan dan merayu kepada orang penunggang yang mencari jenis baru pengalaman menunggang bersambung yang dapat dinikmati di mana-mana jalan, bila-bila Harga Jual Motor Yamaha Bekas masa dan di mana-mana kelajuan.

Its enjin 998cc Crossplane menyampaikan tahap besar tork linear dalam rendah untuk pelbagai kelajuan pertengahan untuk prestasi adrenalin didakwa - dan casis aluminium Deltabox menampilkan jarak roda ultra-pendek hanya 1400mm untuk memberikan prestasi pengendalian supremely cahaya dan tangkas. Gaya massa agresif ke hadapan dengan kedudukan menunggang semula jadi memberi MT-10 kehadiran dominan yang menarik perhatian dan menuntut rasa hormat - dan dengan sistem yang berteknologi tinggi YZF-R1 penggantungan berasaskan dan spesifikasi yang mendahului kelasnya, ini ahli baru ikonik motosikal yang paling berjaya dan keluarga berpengaruh adalah basikal telanjang yang paling luar biasa yang akan dibangunkan oleh Yamaha setakat ini.

The Dark Side of Japan telah diilhamkan reka bentuk sebahagian daripada tanah yang melanggar motosikal dilihat dalam tahun-tahun kebelakangan ini. Dari mani MT-09 hingga ke MT-07, dan seterusnya ke MT-125, tanah ini melanggar pelbagai model yang mengubah wajah motosikal dan membawa tahap baru keseronokan dan emosi ke jalan.

Mempunyai baru Malam Fluo warna pilihan dinamik yang juga boleh didapati di banyak lagi ahli dari segmen MT pada 2016, kedatangan perdana baru mengembang julat dan membawa kegembiraan ditambah kepada keluarga MT keseluruhan. Seorang penunggang baru bermula hari ini di MT-125 kini mempunyai pilihan yang paling luas model MT ditawarkan, membolehkan mereka untuk tinggal bersama keluarga MT kerana mereka kemajuan melalui setiap langkah kerjaya mereka menunggang.

Satu lagi legenda dari Dark Side of Japan adalah kira-kira untuk keluar ke jalan-jalan di Eropah. Dan motosikal dunia sebenar tidak akan sama sekali lagi.

MT-10 enjin telah dibangunkan terus dari YZF-R1 998cc terkini selaras 4 silinder enjin Crossplane yang secara meluas dianggap sebagai salah satu reka bentuk yang paling maju dan menarik dalam kelasnya.

Untuk emosi tork muktamad untuk hari ke hari penggunaan jalan, enjin mempunyai beberapa perubahan teknikal penting yang direka untuk menyampaikan kuat rendah untuk tork kelajuan pertengahan, termasuk yang baru direka pengambilan, ekzos dan sistem bahan api, serta keseimbangan engkol dioptimumkan. Beberapa tetapan model khusus juga telah diterima pakai bagi meningkatkan perasaan langsung dan sentiasa berhubung antara pendikit dan roda belakang yang berkaitan dengan reka bentuk Crossplane itu.


Keywords : Review Yamaha Motor Eropa R1-Powered MT-10,