Beranda » News » Motor Yamaha Konsep Sport Tokyo Motor Show

Motor Yamaha Konsep Sport Tokyo Motor Show

Dilihat 1.210x | Tags News,

Motor Yamaha Konsep Sport Tokyo Motor Show April 2020

Ya, kita tahu yg luar biasa Sukan Ride Concept yg baru dikenalkan di 43 Tokyo Motor Show yaitu satu buah kereta, namun itu tak datang juga sebagai satu kejutan yg kumplit pada sesiapa kerana Yamaha sudah terlibat dalam dunia empat roda buat periode yg lama , bangunan asal Toyota 2000GT & setelah itu enjin yg berkualiti buat beberapa orang seperti Ford Taurus SHO & Volvo XC90 V -8.


Namun dengan cara apa serta bersama ini Concept Sukan Ride? Yamaha tak memberikan tidak sedikit maklumat, tapi sejumlah ini yg kita tahu : ini 2 lokasi duduk-a enjin hadapan / belakang pemandu dgn McLaren mini menonton diluar & dalaman yg mewah yg tak dapat ke luar dari ruang di suatu Pagani -is dibina memakai proses IStream yg dibangunkan oleh pereka F1 populer Gordon Murray. Oleh itu, ini karbon casis Yamaha didakwa jadi tegar & amat ringan, seberat £ 1654 mendakwa, bersama "sukan quintessential bahagian kereta" yg menjadikan utk satu buah kereta sukan itu yaitu satu setengah inci lebih pendek & setengah inci lebih sempit daripada Mazda MX-5 Miata. Yg paling utama, ini Yamaha ide yg baru bisa jadi tak butuh memenuhi apa-apa type kemalangan piawaian berat kira-kira £ 400 kurang dari Lotus Elise.

dimana kita mendaftar? ga ada area sahaja lagi. Enjin tak didedahkan di Tokyo, tapi khabar angin lebih kurang persembahan mencadangkan salah satu daripada kilang motosikal yg lebih akbar anjakan Yamaha yakni terhadap underhood bertugas, bisa saja pun memandu roda belakang lewat rantai. & di sini yaitu pemikiran yg lebih tidak sedikit jus : Yamaha Sukan Concept Ride boleh jadi asas utk MR2 berikut Toyota.Harga Motor Yamaha Mio M3


Keywords : Peluncuran Konsep Motor Yamaha Sport,